9:00 - 17:00

Radno vreme Pon. - Pet.

063 370825

Pozovite nas za informacije

Facebook

Twitter

a
20

Uslugom prevođenja bavimo se više od 20 godina

Poštovani klijenti!

Želim da vas pozdravim i  zahvalim na vašem vremenu da pogledate ovu stranicu.

Zovem se Tatjana Popovic i osnivač sam ovog prevodilačkog Studija.  Engleski jezik je moja profesija, moj hobi i zadovoljstvo, a rezultat takve „bezuslovne ljubavi“ je uspešno bavljenje ovom  profesijom već više od dve decenije. Moje opredeljenje je da ovaj Studio pruži uvek najbolji mogući prevod i time opravda vaš uloženi novac, vreme i poverenje koje nam ukažete

U tom smislu, pored  kvalitetnog prevoda, uz uvek ispoštovani dogovoreni rok, kod overenih prevoda dobijate dve kopije overenog dokumenta  po ceni jedne kopije i nemamo ekstra tarifu za hitne prevode.

I još nešto- u slučaju opravdane i realne primedbe po pitanju kvaliteta prevoda, imate pravo na refundaciju izvršene uplate u iznosu od 100% .

2018

Sertifikat firma od poverenja

Tatjana Popović

Profesionalni sudski prevodilac (tumač) za engleski jezik

1990

Povelja za doprinos i unapređenje prevodilaštva

Osim profesionalizma u radu, prevodioci i sudski tumači su u obavezi da poštuju privatnost svojih klijenata na taj način što će pažljivo čuvati tajnost svih podataka koji su im, tokom obavljanja posla, dostupni i zaštititi povereni im materijal od bilo kakve vrste zloupotrebe. Dakle, možete biti sigurni da će vaši dokumenti biti obrađeni na najbolji mogući način, ali i da nijedna informacija do koje dođemo neće biti upotrebljena u lošem ili nezakonskom smislu.