Zovem se Tatjana Popovic i osnivač sam ovog prevodilačkog Studija.  Engleski jezik je moja profesija, moj hobi i zadovoljstvo, a rezultat takve „bezuslovne ljubavi“ je uspešno bavljenje ovom  profesijom već više od dve decenije. Moje opredeljenje je da ovaj Studio pruži uvek najbolji mogući prevod i time opravda vaš uloženi novac, vreme i poverenje koje nam ukažete

U tom smislu, pored  kvalitetnog prevoda, uz uvek ispoštovani dogovoreni rok, kod overenih prevoda dobijate dve kopije overenog dokumenta  po ceni jedne kopije i nemamo ekstra tarifu za hitne prevode.

I još nešto- u slučaju opravdane i realne primedbe po pitanju kvaliteta prevoda, imate pravo na refundaciju izvršene uplate u iznosu od 100% .[/x_text][/x_column]

[/x_row][/x_section]

Brza procena prevoda

Dostavite izvorni tekst koji želite da prevedete na naznačenu E-adresu i u najkraćem mogućem roku dobićete odgovor i procenu cene prevoda.

Kvalitet

Pirlikom odabira profesionalnog lica kome poveravate prevod vaših  ličnih i poslovnih dokumenata, osnovni krietrijumi moraju da budu profesionalno iskustvo, obrazovanje i talenat  prevodioca da izvorni dokument prevede na željeni jezik.

Dostava i preuzimanje prevoda

Prevod tekstova je lično ili na medijima po vašem izboru. Sudske overene prevode možete podići u fizičkoj formi, uz mogućnost skeniranja overenih kopija i dostave u elektronskom formatu. Organizujemo i dostavu prevoda putem brze pošte.